Van der Valk, de Nederlandse hotelketen met een toekan in het logo.
Volledig scherm
Van der Valk, de Nederlandse hotelketen met een toekan in het logo. © ANP

Van der Valk: “Er gaan echt hotels omvallen als er niets wordt gedaan”

NEDERLAND“Ik wil niet bedelen of zielig zijn, maar er gaan echt hotels omvallen als er niets wordt gedaan”, zegt Freek van der Valk van de gelijknamige Nederlandse hotelketen in een interview met duidingsprogramma Nieuwsuur.

4 reacties

 • Paul Philippaerts

  6 dagen geleden
  Dat is toch geen probleem voor de sector. Wel voor individuele eigenaars. Als er failliet gaan dan worden hun spullen verkocht personeel uitbetaald. Zo gauw corona is geweken gaan de mensen nog meer als ervoor op hotel op restaurant op café. De nieuwe eigenaars die goedkoop de etablissementen hebben kunnen kopen moeten personeel aannemen aannemen en doen goede zaken. Wat is dan het probleem?
 • Ann Van der auwera

  7 dagen geleden
  Wij missen Van Der Valk heel erg .Top Hotels , top restaurant en top voor vriendelijkjheid!!Bij opening zullen we met onze vrienden zeker boeken.
 • johan fransaert

  1 week geleden
  de tijd van grote massa events is over en voorbij zelfs als we dit virus enigszins onder controle kunnen houden helemaal weg gaan we het nooit krijgen, daarvoor is de verspreiding ondertussen te groot geworden, en dus de bedrijven die hun businessmodel daarop gebaseerd hebben staan zeer zware tijden in het verschiet.
 • Etienne De Pauw

  1 week geleden
  Er zijn sowieso overal veel te veel hotels, dus een “natuurlijke selectie” ligt voor de hand. Vandervalk geeft eerlijk gezegd, doorgaans wel waarde voor je geld.
 1. Is dit de droomhond van elke man?
  Play

  Is dit de droomhond van elke man?

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen