Volledig scherm
© REUTERS

Vakbond dreigt met staking bij Lufthansa na Kerstmis

ReizenEen Duitse vakbond die het cabinepersoneel bij Lufthansa vertegenwoordigt, heeft met een nieuwe staking na Kerstmis gedreigd als er geen vooruitgang geboekt wordt in de onderhandelingen over de lonen en werkomstandigheden.

0 reacties

 1. HET DEBAT. Is een verbod op toeristische reizen noodzakelijk? Dit is jullie mening

  HET DEBAT. Is een verbod op toeristi­sche reizen noodzake­lijk? Dit is jullie mening

  Enkele uren na onze debatvraag zijn we wat ingehaald door de actualitet. Zoals verwacht heeft het Overlegcomité beslist om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. Het reisverbod geldt van 27 januari tot 1 maart. Grensarbeiders en zakenreizen krijgen een uitzondering. In onze bijhorende poll - met zo'n 11.350 deelnemers - staat 74% van de deelnemers achter een reisverbod, 26% is tegen. In de reacties valt een zelfde teneur op.
 2. OVERZICHT. Al bevestigd: Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)
  Play

  OVERZICHT. Al bevestigd: Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  Het Overlegcomité beslist zoals verwacht om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. De kappers krijgen dan weer hun gevraagde perspectief: zij zullen de deuren weer mogen openen vanaf 13 februari, maar wel op voorwaarde dat de cijfers “goed genoeg zijn”. Dat is bevestigd aan onze redactie. Volg straks rond 19u live op HLN en VTM NIEUWS de persconferentie.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"