Tot rust komen tijdens een wandeling in Zwitserland, zonnen in de Costa Brava of liever een ‘staycation’ in eigen land? Er is voor elk wat wils.
Volledig scherm
Tot rust komen tijdens een wandeling in Zwitserland, zonnen in de Costa Brava of liever een ‘staycation’ in eigen land? Er is voor elk wat wils. © Europarcs/Getty/Shutterstock

VAKANTIEVINDER SUPERTIPS. 8 dagen Zwitserland voor 302 euro: dit zijn de beste vakantiedeals van het moment

De hele zomer lang deelt reisexpert Christoph Godin (28) elke woensdag de beste vakantiedeals met de lezers van HLN. Deze week vertelt hij onder meer hoe je voordelig op vakantie kan naar Zwitserland en de Costa Brava. Ook voor wie liever in eigen land blijft, heeft Christoph een supertip. 

 1. Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”
  14

  Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”

  Chef-Kok Roger van Damme wil dit weekend zijn door de overstromingsramp vernielde restaurant Désirée in het zwaar getroffen Durbuy heropstarten. Op vrijdag bakt hij wafeltjes voor zijn buren, een dag later wil hij met een beperkte menukaart zijn desserts serveren. “Een koppel dat bij mij werkt, kon nog niet tot bij hun huis. Het is van de buitenwereld afgesloten”, zei hij aan HLN LIVE.
 1. Enige arrestant in fatale mishandeling Mallorca vrijgelaten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt
  SPANJE - NEDERLAND
  9

  Enige arrestant in fatale mishande­ling Mallorca vrijgela­ten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt

  De enige verdachte die is opgepakt in Palma de Mallorca in verband met de fatale mishandeling van de Nederlandse toerist Carlo Heuvelman afgelopen week, is weer vrij, meldden Spaanse media. De 18-jarige Nederlander lijkt de 27-jarige toerist uit Waddinxveen (Zuid-Holland), die ernstig hersenletsel opliep en zondag in een ziekenhuis in Palma overleed, niet te hebben geslagen of geschopt.