thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

Uitzicht op vaccinatie doet reisboekingen voor zomer pieken: “Het kriebelt hard, vooral bij 65-plussers”

Het vaccin doet ons dromen… van vakantie. Touroperator TUI en luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines merkten de voorbije weken een plotse stijging in het aantal boekingen voor volgende zomer. “Vooral 65-plussers gaan ervan uit dat met een prik een ticket naar de zon wel kan.” Maar is dat ook zo?

14 reacties

 • eli bosch

  2 jaar geleden
  En die Leona maar stoeven dat ze 36 jaar gewerkt heeft. Ik heb al 33 jaar gewerkt en heb er nog 12 te gaan Dus zwijg vlug om een ander de les te spellen.
 • Luc Lievens

  2 jaar geleden
  André Das, ook die mensen zijn jong geweest en hebben moeten werken en ook u zal ooit zo oud worden en willen genieten van de tijd die je nog rest als je 45 jaar hebt gewerkt en je eindelijk op pensioen bent.
 • Marc Van Leuven

  2 jaar geleden
  ik ben hoegenaamd geen 65+ maar als ik sommige reacties lees, ik zou zeggen shame on you. Die mensen hebben jarenlang hard gewerkt en nu zouden zij de dupe moeten zijn, ik zou zeggen mensen geniet want het kan voorbij zijn voor je het weet. Voor de anderen, na vele jaren werken komen jullie/wij ook aan de beurt.
 • Bertrand Janses

  2 jaar geleden
  Bertrand Janses: Mr.Vanderheyden, na 40 jaar werken met weken van 55-60 uren tijdens buitenlandse opdrachten, geloof ik dat ik mijn steentje heb bijgedragen tot het niveau dat Belgie al die jaren gehad heeft. Moet ik nu, in pensioen, uw handje nog komen vasthouden? Doe zelf wat in plaats van diegene te bekritiseren die er reeds al die jaren voor gezorgd hebben!
 • LEONA ARNOLS

  2 jaar geleden
  Van waar komt die afgunst tegen ouderen .Mijn man en ik hebben ieder 36 en 38 jaar voltijds in debegin jaren 40 u en later 38u per week gewerkt . Ik denk dat weinigvrouwen daar aan geraken . Er was geen poetshulp en geen deeltijdsearbeid . Wij deden alles zelf . En nu genieten we zoveel als wekunnen ? Mag het ?