TUI wil dat de overheid na het einde van het reisverbod, normaal gezien volgende week, nog extra versoepelingen doorvoert.
Volledig scherm
TUI wil dat de overheid na het einde van het reisverbod, normaal gezien volgende week, nog extra versoepelingen doorvoert. © EPA

TUI vraagt bijkomende versoepelingen na einde reisverbod: “Met pak administratie en allerlei beperkingen is reizen niet sexy nu”

Reisorganisator TUI wil dat de overheid na het einde van het reisverbod, normaal gezien volgende week, nog extra versoepelingen doorvoert. "Met een pak administratie en allerlei beperkingen bij terugkomst, is reizen niet sexy", zegt woordvoerder Piet Demeyere.

13 reacties

 • nicole desseyn

  3 weken geleden
  Misschien eerst degenen vergoeden die hun reis geannuleerd werd ? Dat zou pas sexy zijn !
 • Rik Clarysse

  4 weken geleden
  Tui stelt eigenbelang boven gezondheid. Beperkingen en regels zullen in de toekomst misschien blijvend zijn , over de nasleep van covid-19 hebben de virologen en politici nog geen uitspraken gedaan.
 • emiel wouters

  4 weken geleden
  waarom moet reizen sexy zijn. We vragen enkel dat we sexy zijn op het strand en in het water. Niet op een reis.
 • piet devlieger

  4 weken geleden
  Indien TUI de betaalde bedragen voor de geannuleerde reizen aan haar klanten had terugbetaald in plaats van die hele carrousel met vouchers te starten dan zouden ze al een pak minder administratie gehad hebben.
 • Geert Heylen

  4 weken geleden
  Ik hoop dat menig luchtvaartmaatschappij failliet gaan en dat fun reizen 10x tot 100x duurder gaat worden na Corona . De rust in de nachten en de stilte boven je hoofd is zalig . Van mij mag daarom ook de nachtklok blijven. Twee zalige voordelen dankzij COVID-19
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”