Volledig scherm
© iStock

TUI en Brussels Airlines blijven vliegen naar Tenerife, ondanks strengere maatregelen

Het Spaanse vakantie-eiland Tenerife gaat zaterdag niet dicht voor toeristen. Dat leek aanvankelijk zo, maar de autoriteiten hebben verduidelijkt dat reizigers welkom blijven als ze een negatieve coronatest kunnen voorleggen. Brussels Airlines en TUI blijven dan ook vliegen naar Tenerife.

52 reacties

 • Etienne Bertels

  2 maanden geleden
  Ze kunnen of willen niet controleren dat ge op reis bent geweest of in quarantaine gaat maar wel hoeveel geld dat ge op uw rekening hebt ,want dat is blijkbaar belangrijker dan de gezondheid van onze maatschappij.
 • Leentje De Brauwer

  2 maanden geleden
  Het gaat niet over "dit plaatsje wel" en "dit plaatsje niet"... de bedoeling is om zo min mogelijk verplaatsingen te doen. Daarom is reizen niet ok.
 • Jef Van De Plas

  2 maanden geleden
  @ Stefan Nimmegeers , oktober is in verhouding tot de snelheid van infecties een eeuw geleden. Situaties wijzigen Stefan. En het infectievrij vliegen, is een sprookje dat vooral vliegmaatschappijen vertellen.
 • Stefan Nimmegeers

  2 maanden geleden
  Veel mensen hier weten niet waarover ze spreken als het over Tenerife gaat. Het toeristische zuiden is bijna volledig coronavrij. Wij zijn er zelf nog in oktober geweest. De broeihaarden liggen in het noorden in de grote steden. De geldende maatregelen van overal mondkapje en andere waren toen al van kracht en werden er streng gecontroleerd en goed opgevolgd. En voor de anderen die niet alles lezen, de grenzen blijven open voor toeristen.
 • Wilfried Ruts

  2 maanden geleden
  ardennen de kust of tenerife wat is het verschil
 1. Klimaatverandering bedreigt iconische Pacific Coast Highway in Californië

  Klimaatver­an­de­ring bedreigt iconische Pacific Coast Highway in Californië

  Wie op vakantie met de auto door Californië rondtoert, doet ongetwijfeld ook de beroemde Pacific Coast Highway, kortweg PCH, aan. De iconische snelweg slingert langs de spectaculaire kustlijn van de Stille Oceaan in de staat. Maar daar zal “onvermijdelijk” een einde aan komen, vreest professor Gary Griggs. Bosbranden en stortbuien doen al langer grote stukken van het wegdek in de zee neerstorten. Mogelijke schuldige: de klimaatverandering.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht