Het Sea View Koh Chang.
Volledig scherm
Het Sea View Koh Chang. © Sea View Koh Chang

Tripadvisor pakt hotel genadeloos aan nadat toerist in cel belandde door slechte review

Een vakantieresort in Thailand is boos op Tripadvisor vanwege een opvallende waarschuwing op de pagina van het hotel. De wereldberoemde reissite meldt bezoekers dat het resort een klacht heeft ingediend tegen een gebruiker van Tripadvisor, die een negatieve recensie schreef. ‘De recensent heeft daardoor een tijd in de gevangenis doorgebracht’, valt er te lezen. Het hotel reageert woest en stelt dat het bericht ‘buitengewoon misleidend is’.

6 reacties

 • Stefaan Baert

  8 maanden geleden
  In een refter kan je je eigen drank meenemen.Op restaurant of in hotels kan dat enkel als je kurkrecht betaalt.
 • filip vanhaerents

  8 maanden geleden
  Aha nu komt de aap uit de mouw kurk recht ja inderdaad ik kom al 14 jaar in Thailand en het staat meestal in koeien van letters dat als je eigen drank mee neemt kurtrecht moet betalen dat bestaat in België ook maar... (zucht) Amerikanen ik ken iemand die in de reisbranche werkt en kan een boek schrijven over Amerikanen op reis en TripAdvisor... mechien eens de gebruiken van een land beter leren kennen?
 • Kris Verbeek

  8 maanden geleden
  De enigste manier waarop sites als Tripadvisor werken is dat elke reiziger een eerlijk oordeel velt. Goed, slecht of onverschillend. Wij zijn steeds zeer eerlijk. Maar natuurlijk, wat wij zeer goed vinden, is misschien minder goed voor iemand anders. Alles hangt af van je verwachtingen.
 • Christien De Waele

  8 maanden geleden
  TripAdvisor heeft dus gelijk.
 • Koen Theys

  8 maanden geleden
  Dit hotel heeft overmaat van gelijk. Die grote internet sites wanen zich heer en meester.