ANP
Volledig scherm
© ANP

Transavia landt op Brussels Airport

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia start met vluchten vanop Brussels Airport. Vanaf donderdag vliegt de maatschappij van Brussel naar Oostenrijk, volgende zomer zullen er vier bestemmingen worden aangeboden, zo is dinsdag bekendgemaakt.

5 reacties

 • Michèle defraigne

  5 maanden geleden
  Mij ook niet meer gezien in Zaventem ! Die stakingen altijd.. vertrek reeds jaren vanuit Eindhoven, echte klasse topluchthaven ! En transavia de max ! Nog nooit problemen gehad 👍.
 • FRANK WILLEMS

  5 maanden geleden
  3500 passagiers op 50 vliegtuigen Zijn 70 passagiers per vliegtuig , dus faling dreigt .
 • Hans Andersen

  5 maanden geleden
  Nog een beetje meer uitstoot boven Vlaanderen. En weer wat minder boven Nederland. Goed bezig !
 • patrick feyen

  5 maanden geleden
  Daar zijn we nu gelukkig mee?
 • John Guedon

  5 maanden geleden
  Neen, dank je wel Brussel met al hun stakingen, ik vlieg altijd met Transavia Eindhoven, goede bereikbaarheid, nooit problemen en vriendelijk personeel.
 1. Gedaan met de boswandelingen: we reizen weer naar zon en zee
  9

  Gedaan met de boswande­lin­gen: we reizen weer naar zon en zee

  Heeft u uw zomerreis al geboekt? Negen op tien Belgen had dat begin april al gedaan, blijkt uit de zevende vakantiebarometer van Touring. Opmerkelijk: nu de reisbeperkingen weg zijn, gaan méér Belgen op reis dan voor corona. Na twee jaar genieten van de natuurpracht zijn we niet meer bang voor overvolle stranden. De zomer van 2022 vieren we liefst met een traditionele zonvakantie. Maar hoe het zit met de citytrips? In hoeverre heeft dalende koopkracht invloed op onze reisplannen? En wat zijn de populairste vakantiebestemmingen dit jaar?