Illustratiefoto: uitbarsting van de Old Faithful-geiser.
Volledig scherm
Illustratiefoto: uitbarsting van de Old Faithful-geiser. © AP

Toerist (48) ernstig verbrand na val in geiser Yellowstone

Een toerist van 48 raakte zondagavond ernstig verbrand en werd overgevlogen naar een brandwondencentrum in Idaho Falls. Cade Edmond Siemers was in het Yellowstone National Park in een heetwaterbron getuimeld.

  1. Tiffany (23) ziet in haar restaurant 80% minder klanten: “De mensen in België zijn volledig zot gemaakt met die code rood”
    PREMIUM

    Tiffany (23) ziet in haar restaurant 80% minder klanten: “De mensen in België zijn volledig zot gemaakt met die code rood”

    Tiffany ziet er vrolijker uit dan ze zich voelt. Ze heeft juist haar haar laten verven, platinablond. Het contrasteert mooi met haar knalrode kleed. Maar als ik vraag hoe het met haar gaat, begint ze met de harde feiten: “Ik heb juist twee van mijn drie personeelsleden moeten ontslaan. Mijn overgebleven collega - zij komt uit Noord-Ierland en heet toevallig ook Tiffany - werkt nog maar halftime. Voor de rest run ik mijn restaurant nu alleen en werk ik 14 à 15 uur per dag. Ik moet hier aanwezig zijn voor onze stamgasten, maar ik ben 80% van mijn seizoenscliënteel verloren. Kwamen hier op een gewone maandag - marktdag in Torrox - soms tot 300 mensen, dan zijn dat er nu nog 80. Van de overheid kreeg ik ter compensatie welgeteld twee maanden 800 euro. Daarna niks meer.”