Aangeboden door Curaçao Tourist Board
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Curaçao Tourist Board
Volledig scherm
© Curaçao Tourist Board

Ticket naar de zon: waarom een retourtje Curaçao de perfecte remedie is tegen je winterdip

 1. Bendes opgerold die Britten aan Costa del Sol na brexit 'legaliseerden'

  Bendes opgerold die Britten aan Costa del Sol na brexit 'legaliseer­den'

  De Spaanse politie heeft bijna vijftig arrestaties in Marbella en omgeving verricht, in een actie tegen twee bendes die waren gespecialiseerd in het 'legaliseren' van Britten die na de brexit, vooral aan de Costa del Sol, in de problemen raakten met hun verblijfsstatus. Ze zijn al sinds 1 februari 2020 geen burgers van de EU meer. De bendes hadden hun kantoren in Marbella en in Ceuta en opereerden los van elkaar, maar op dezelfde frauduleuze manier, melden Spaanse media.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Hoe betaal je het voordeligst op vakantie? “Buiten de eurozone betaal je met je kredietkaart altijd best in de lokale munt”
  PREMIUM

  Hoe betaal je het voorde­ligst op vakantie? “Buiten de eurozone betaal je met je krediet­kaart altijd best in de lokale munt”

  Een glühwein in Oostenrijk, een ijsje in Firenze. Er zijn meer mogelijkheden dan ooit om op reis te betalen. Maar wat zijn de veiligste en hoeveel kosten ze? “Neem naar exotische oorden altijd cash dollars mee, daarmee kom je overal”, adviseert onze reisexpert Johan Lambrechts. Hij zet enkele betaalmiddelen op een rij en geeft nuttige tips om je kredietkaart veilig te gebruiken.