Overwinteren op de Emiraten.
Volledig scherm
PREMIUM
Overwinteren op de Emiraten. © tui

Thailand, Egypte of de Canarische Eilanden? 6 betaalbare wintercruises vergeleken

Op zoek naar winterzon? Op een cruiseschip kom je meteen weer op temperatuur, en je reis is gevarieerder dan een hotelvakantie. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten: deze wintercruises zijn verrassend goedkoop. Vanaf 450 euro kan je al een kajuit reserveren. Onze expert vergelijkt 6 bestemmingen en legt uit waarom de prijzen zo laag liggen.

2 reacties

 • Lindsey Schiettecatte

  3 jaar geleden
  De winter duurt 4 maanden hoor! Wie kan dat betalen
 • fons van loon

  3 jaar geleden
  En ondertussen maar zeuren over het klimaat,ofwel verbied men dit soort massavervuiling puur voor het plezier ,ofwel stopt men met dat klimaatgeleuter!
 1. Skivakantie in Oostenrijk, Zwitserland of toch de Franse Alpen? Dit zijn de leukste nieuwigheden, adressen en originele overnachtingen in de skigebieden
  PREMIUM

  Skivakan­tie in Oostenrijk, Zwitser­land of toch de Franse Alpen? Dit zijn de leukste nieuwighe­den, adressen en originele overnach­tin­gen in de skigebie­den

  Elk zichzelf respecterend wintersportgebied pakt dit jaar uit met een resem innovaties om je op de latten te krijgen. Maak kennis met splinternieuwe luxeresorts, voordelige skipassen, de eerste elektrische shuttle zonder chauffeur en een nieuw skigondelnetwerk, waarmee je direct van het centrum naar de piste zweeft.