Een Duitse regionale trein nabij Frankfurt.
Volledig scherm
Een Duitse regionale trein nabij Frankfurt. © AP

Supergoedkoop treinen door Duitsland deze zomer

Deze zomer onbeperkt treinen door Duitsland, voor maar 9 euro per maand? Dat kan nu de Bondsdag en Bondsraad plannen daarvoor hebben goedgekeurd. 

7 reacties

 • Willy Bogaert

  1 maand geleden
  Dat is politiek met een visie .Groen van bij ons kan nog wat bijleren
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Is dat ook voor buitenlanders?
 • paul vdkerckhove

  1 maand geleden
  Gratis eigenlijk , ...
 • bart deleye

  1 maand geleden
  amai....dat is pas goedkoop! mooie actie
 • Jan hertogs

  1 maand geleden
  Goede actie! Zo hoort het!
 1. Zes op de tien Belgen vertrekken liefst 's nachts voor lange reis: kinderen slapen dan, maar vermoeidheid kan ook toeslaan bij bestuurder

  Zes op de tien Belgen vertrekken liefst 's nachts voor lange reis: kinderen slapen dan, maar vermoeid­heid kan ook toeslaan bij bestuurder

  Zowat zes op de tien Belgen vertrekken het liefst 's nachts als ze een lange vakantierit voor de boeg hebben. Dat blijkt uit resultaten van een enquête van verkeersveiligheidsinstituut Vias. Drie kwart van de bestuurders stopt onderweg om een dutje te doen. Een kwart zegt wel eens het gevoel te hebben gehad dat ze enkele seconden in slaap dommelden achter het stuur. Vias wijst erop dat een derde van de ongevallen op Franse autosnelwegen tijdens de vakantie aan vermoeidheid te wijten is.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.