Een reiziger aan de luchthaven in Faro, Portugal
Volledig scherm
PREMIUM
Een reiziger aan de luchthaven in Faro, Portugal © AP

Strengere maatregelen voor wie terugkeert uit Portugal, maar welke?

Er komen strengere regels voor wie terugkeert uit Portugal. Maar welke? Daar zijn de overheden in dit land het nog niet over eens. De regionale regeringen wensen afspraken te maken met andere Europese landen. “Anders wordt het een echte kakofonie.”

64 reacties

 • Kenny brusseel

  5 maanden geleden
  ze hadden nooit de grenzen mogen opdoen
 • Anita Billen

  5 maanden geleden
  Die moesten er al zijn ook voor Engeland.
 • Marcus Vadis

  5 maanden geleden
  De sympathieke politiekers die de teugels hebben laten vieren zullen nog spijt krijgen. Nieuwe besmettingen onder de niet gevaccineerden en dat zijn er nog veel. Net in Maastricht geweest, precies of covid volledig weg is!!
 • Victor Eric Swysen

  5 maanden geleden
  Portugal telt verschillende regio's en autonome regio's zoals Madeira en de Azoren. Deze zijn groen en veilig. Niemand komt binnen zonder test en indien positief quarantaine en meer testen. Mensen kunnen zich laten testen in apotheken en ziekenhuizen. Dus Deze regering negeert de EU kleurenkaart. Normaal wordt wakker dit is niet iets dat per land opgelost wordt.
 • Karine Verdonck

  5 maanden geleden
  Nog zoveel risicopatienten niet volledig ingeent ,ik pas 12/8 de 2de ,waarom wij Astrazeneca waar de tussentijd zo lang is ? En had een verbod gelegd op reizen ,dit is een straatje zonder einde ...