Spectaculair uitzicht over de fjorden.
Volledig scherm
Spectaculair uitzicht over de fjorden. © Hayri Atak Architectural Design Studio

Spektakelontwerp voor Noors fjordenhotel

In de categorie hotels met spectaculair uitzicht valt dit moeilijk te verbeteren. Het Turkse architectenbureau Hayri Atak uit Istanboel heeft een verbijsterend ontwerp gepresenteerd voor een hotel ín de Preikestolenklif. 

6 reacties

 • Ronny Severeyns

  3 jaar geleden
  Waarom zou een natuurmonument als preikestolen op dergelijke manier verkracht moeten worden? Dit is gewoon een stunt van een bureau'tje dat naam wil maken. Het zou nooit toegelaten worden door de Noorse instanties.
 • christianne bruyland

  3 jaar geleden
  Gedaan met gratis uitzicht voor jan en alleman, alleen maar geldgewin! Ik prijs me gelukkig dat we hier al waren tijdens onze eerste reis naar Noorwegen, een der mooiste landen ter wereld wat mij betreft. De noord kaap vind ik heel wat minder, de Lofoten daarentegen, gewoon prachtig met de ondergaande zon en van op een overzet....
 • Ferdinand Engelbeen

  3 jaar geleden
  Het ontwerp doet menigeen huiveren voor de zoveelste aanslag op de prachtige natuur zou een betere commentaar zijn. Ben daar met de familie tweemaal geweest: een leuke, niet te zware wandeling, weg van de bewoonde wereld en dan een prachtig uitzicht op 100% natuur zonder enige menselijke ingreep. Houden zo!
 • Rober Heezemans

  3 jaar geleden
  Beide onderstaande commentariatrn... kennen jullie deze locatie? Ik denk het niet, ver buiten ecologische invloeden. Als je het niet kent stop dan eens met azijnpissen. Dit is een verrijking voor de omgeving waar ik al meermaals ben geweest!
 • Christiane Baghus

  3 jaar geleden
  Ingenieus, dat wel, maar het is alweer een overbodige ingreep in een prachtige ongerepte natuur :(
 1. Tweede verblijf kopen in Portugal? Dit moet je weten: “Ga uit van 6 tot 10 procent kosten, afhankelijk van de prijs van de woning en het type huis”
  PREMIUM

  Tweede verblijf kopen in Portugal? Dit moet je weten: “Ga uit van 6 tot 10 procent kosten, afhanke­lijk van de prijs van de woning en het type huis”

  Vlak voor de zomer hopen nog heel wat Belgen hun droom van een tweede verblijf in het zuiden waar te maken. Elk land heeft daarvoor eigen regels. Welke bijkomende kosten zijn er, wanneer krijg je de sleutels, welke belastingen moet je betalen, wat als je later wilt verkopen...? Onze woonexpert Björn Cocquyt pluist het uit in de populairste zuiderse vakantielanden. Vandaag gaat hij naar Portugal, waar je de sleutels al na dertig dagen krijgt