Een vliegtuig van Ryanair op de luchthaven in Charleroi.
Volledig scherm
Een vliegtuig van Ryanair op de luchthaven in Charleroi. © Photo News

Ryanair vliegt vanuit Charleroi deze winter naar drie nieuwe bestemmingen in Italië

De Ierse lagekostenluchtvaartmaatschappij Ryanair biedt vanuit Charleroi deze winter drie nieuwe bestemmingen in Italië aan. Het gaat om Triëst, Genua en Trapani. De drie nieuwe bestemmingen zullen aangevlogen worden met twee vluchten per week, zo meldt Ryanair maandag.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Twee uur aanschuiven voor burger in Plopsaland De Panne: “Ging voor geen meter vooruit”
  Play

  Twee uur aanschui­ven voor burger in Plopsaland De Panne: “Ging voor geen meter vooruit”

  Een pretparkbezoeker stuurt ons beelden van een lange wachtrij aan de Piratengrill van Plopsaland De Panne. Bart E. zegt dat hij maar liefst twee uur moest aanschuiven, en wijt dat aan het “bijzonder slechte management van het horecateam”. “Er was vier à vijf man aanwezig en er lagen ongeveer drie burgers per keer op een gigantische bakplaat”, zegt hij. “Dat ging dus voor geen meter vooruit.”