REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ryanair stunt met vliegtickets voor minder dan 5 euro

ReizenLuchtvaartmaatschappij Ryanair pakt tot 16 februari uit met de kortingsactie ‘last minute citytrips’ voor vliegreizen die deze maand plaatsvinden. Je kan voor tientallen bestemmingen vliegtickets boeken aan spotprijzen. De goedkoopste vluchten kosten minder dan 5 euro.

63 reacties

 • Maria Mees

  4 maanden geleden
  De gewone burger kan ook eens op reis gaan! Daar moet snel paal en perk aan worden gesteld. We keren snel terug naar de tijd dat reizen alleen voor de elite is. Ik zeg in elk geval: dank je wel Michael O’Leary. Als ik kan boek ik zeker.
 • Carina Martens

  5 maanden geleden
  Boetes opleggen .veralste weer gave van de prijzen zou er nooit mee vliegen
 • Jan Desmet

  5 maanden geleden
  Tot je gaat boeken, dan van alle soorten extra's te betalen. Boerenbedrog !
 • emiel wouters

  5 maanden geleden
  Nu nog luchthavens vinden waar ze met hun vervuilde vliegtuigen mogen landen. En wat ben je met een ticket als je al 4€ en 20€ moet betalen aan taksen voor België.
 • victor vandesande

  5 maanden geleden
  En dan komen de supplementen: voor betalen met creditcard, voor zetelreservatie, om samen te zitten , voor bagage en noem maar op...
 1. 
VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Kneeboarden (met je zus) op De Mosten in Hoogstraten: “Klaarzitten, ademhalen, en... SNOK!”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Kneeboar­den (met je zus) op De Mosten in Hoogstra­ten: “Klaarzit­ten, ademhalen, en... SNOK!”

  Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ’s ochtends wakker loeien? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: kneeboarden op de E10-Put naast De Mosten in Hoogstraten.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?