Passagiers op Brussels Airport. Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Passagiers op Brussels Airport. Illustratiebeeld. © Photo News

“Reizen is een basisbehoefte, hopelijk snapt Europa dat”: TUI-baas duimt dat EU-top 'spaghetti van verschillende regels' oplost

"Zeker 80% van de mensen staat te popelen om op vakantie te gaan", zegt Elie Bruyninckx (51), de Vlaamse topman van TUI. En dus hoopt de reisgroep dat de Europese leiders op de top van komende maandag zoveel mogelijk lichten op groen zetten. Zo ziet de TUI-topman de ideale reiszomer 2021.

72 reacties

 • gustaaf carpels

  3 weken geleden
  Reizen Een basisbehoefte hoe belachelijk natuurlijk komt zoiets van een CEO van een vliegtuigmaatschappij die miljarden wil verdienen Als ze het echt menen zouden ze per jaar een honderdtal minder begoeden een gratis reis en verblijf in een van hun hotels kunnen aanbieden zodat zij ook aan die basisbehoefte kunnen voldoen Tui maakt winst genoeg he
 • Patrick Pittoors

  1 maand geleden
  Reizen om te leren vind ik nochtans wel een basisbehoefte. Andere culturen ontmoeten, musea, bezoeken etc.. Tijdens de afgelopen 14 maanden Coronamiserie heb ik als +65 plusser toch wel enkele transcontinentale reizen definitief van mijn bucketlist geschrapt. Enkel nog wat citytrips in enkele voor mij geliefde en bekende hoofdsteden in Europa en Noord Amerika wil ik zeker nog eens doen, en voor de rest gewoon ontspannende autovakanties in de natuur in eigen land en de buurlanden.
 • Jo demey

  1 maand geleden
  Wel gezellig zo op reis gaan, alle soorten documenten moeten hebben, hitte van 35-40gr een mondmasker op, horeca die om 18u sluit. En bij terugkomst test 7 dagen quarantaine en terug test. Nee daar doe ik niet aan mee, reizen is tot rust komen en genieten, dit is nu net het omgekeerde.
 • Eddy Peynsaert

  1 maand geleden
  Hallo, basisbehoefte, even serieus blijven aub.
 • Marleen Salien

  1 maand geleden
  Er zijn tegenwoordig zoveel basisbehoeften zoals reizen, constant nieuwe smartphones, etc. dat men er burnout van wordt want deze zogezegde basisbehoeften kosten geld en voor geld moet men werken.