Volledig scherm

REISWIJZER. Waar kan ik op vakantie gaan deze zomer? En wat zijn de regels? Alle actuele info over jouw reisbestemming

Reizen is opnieuw toegelaten, maar welke regels gelden er voor onze favoriete reisbestemming? Onze reiswijzer maakt je wegwijs door dat kluwen. Waar kan je deze zomer terecht? Welke regels moet je respecteren? Heb je een vaccinatiepaspoort nodig en is de horeca open? Alle antwoorden op die vragen vind je compact en handig hier.

 1. Jean-Marie Dedecker vindt achterpoortje om terrassen in Middelkerke legaal te plaatsen vanaf 1 mei: “Absurde regels dwingen me de grenzen van de wet op te zoeken”
  MIDDELKERKE
  365

  Jean-Ma­rie Dedecker vindt achter­poort­je om terrassen in Middelker­ke legaal te plaatsen vanaf 1 mei: “Absurde regels dwingen me de grenzen van de wet op te zoeken”

  Burgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker heeft een achterpoortje gevonden om toch vanaf 1 mei horecaterrassen te plaatsen. Dat zegt de burgemeester enkele uren voor de persconferentie van het Overlegcomité. “De volledige zeedijk wordt zo openbaar domein en we plaatsen zelf extra tafels en stoelen”, legt Dedecker uit. De lokale horeca reageert positief.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije