De meeste vliegtuigen staan aan de grond en toch is ‘vliegen’ vandaag spotgoedkoop.
Volledig scherm
PREMIUM
De meeste vliegtuigen staan aan de grond en toch is ‘vliegen’ vandaag spotgoedkoop. © AFP

Reissector pakt uit met stuntprijzen voor deze zomer. Maar moet je er in deze coronatijden al op in gaan?

Heen en terug naar de VS voor amper 180 euro, vliegen naar exotische bestemmingen als Zanzibar en Gambia ín schoolvakanties voor een paar honderd euro, een retourtje Zuid-Amerika aan halve prijs. De reissector probeert geld in het laatje te krijgen door stuntprijzen. Tevergeefs. “We moeten er niet flauw over doen: niemand boekt vandaag een reis.”

68 reacties

 • emiel wouters

  11 maanden geleden
  Als je eens moest weten hoe mooi je dorpje of stadje is, je zou verschieten. Mensen, wij wonen 50 j in Leuven en niet te geloven wat wij al allemaal tegen gekomen zijn. Wij lopen loepen van 8 tot 10 km. Wij gaan elk stukje van Leuven af, en Oh wat hebben wij in die 50 j gedaan? Wandelen in andere dorpjes en streken. Ontdek eens je eigen omgeving, je weet niet hoe mooi het is. Een CORONA-vakantie waard in eigen huis.
 • Emi Hergersberg

  11 maanden geleden
  minder vliegtuigen boven onze kop is heerlijk. Dat is zoal vakantie :-)
 • Stefanie van Dijk

  11 maanden geleden
  Mijn reis was al geboekt, ik loop nu de kortingen mis maar eerlijk gezegd hoop ik gewoon dat het veilig gaat zijn om mijn reis door te laten gaan, dat vind ik belangrijker dan korting, trouwens al had ik nog niet geboekt, dan had ik dat nu zeker nog niet gedaan, eerst afwachten hoe het verder verloopt
 • emiel wouters

  11 maanden geleden
  Joepie op vakantie, heerlijk aan het strand liggen met mondmaskers. Weer een plekje bij dat wit blijft. Na kont en tieten, en ogen (in de ski vakantie) nu ook al de mond. Ha, ha, die is met mondmasker in verlof geweest ge ziet het aan. Ha, Ha.
 • Li Imbrechts

  11 maanden geleden
  Tot september enkel vakantie in eigen land, die uit het buutenland komt 3 weken quarantaine of we hebben terug een opstoot zodra de scholen starten. We hebben nu 5000 erkende positieve mensen, MAAR een handvol 200 reizigers uit Italië hebben deze virus kunnen verspreiden. Dat zegt toch genoeg!
 1. Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen
  Play
  bizar

  Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen

 2. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag