De regio Extremadura in Spanje.
Volledig scherm
De regio Extremadura in Spanje. © © Michael Snell

Reisadviezen worden opnieuw strenger: dit zijn de enige negen regio's in Europa die nog oranje zijn

NieuwsBuitenlandse Zaken heeft haar reisadviezen andermaal aangescherpt. Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en Malta kleuren allemaal nog een beetje roder dan ze al waren. In heel Europa resten er nog maar negen regio’s die oranje ingekleurd zijn.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. “Kom niet meer naar luchthaven”: Chaos op Schiphol op drukste dag in jaren na wilde staking KLM-personeel
  7

  “Kom niet meer naar luchthaven”: Chaos op Schiphol op drukste dag in jaren na wilde staking KLM-personeel

  Grondmedewerkers van KLM hebben zaterdagochtend op de Nederlandse luchthaven Schiphol het werk neergelegd. Het personeel, dat vliegtuigen laadt en lost, vreest zijn baan kwijt te raken omdat de luchtvaartmaatschappij een deel van het werk wil uitbesteden. Er is sprake van tientallen geschrapte vluchten van KLM en KLM-partners, ook van en naar Zaventem. Inmiddels is de staking voorbij.