Regenweer houdt bezoekers Plopsaland niet tegen

Photonews
Ondanks het slechte weer en de economische crisis kregen de pretparken Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt tijdens de kerstvakantie ongeveer even veel bezoekers over de vloer als vorig jaar. Dat meldt een woordvoerder.

"In De Panne waren er 50.365 bezoekers tijdens de vakantie, in Hasselt 35.377. Vorig jaar hadden we ongeveer even veel bezoekers tijdens de kerstvakantie." Het pretpark is tevreden dat er veel bezoekers kwamen opdagen ondanks het slechte weer. "Tijdens de drukste periode -tussen kerst en Nieuwjaar- zijn we echt uitgeregend, Toch hadden we tijdens die week een dag met meer dan 8.000 bezoekers", aldus de woordvoerder.

In Plopsa Indoor Hasselt speelt het slechte weer geen rol, maar Plopsaland is toch tevreden dat de mensen ondanks de economische crisis naar het pretpark komen.

Van 8 december tot het einde van de kerstvakantie konden bezoekers terecht in Winter Plopsaland in De Panne. Zo was er winteranimatie, konden de kinderen een bezoekje brengen aan het 'Huis van de Kerstman' en tussen kerst en Nieuwjaar waren er nocturnes met vuurwerk. In Hasselt was er tijdens de vakantie het kerstevenement 'Kerst met Klus'.