Alan Joyce, CEO van Qantas.
Volledig scherm
Alan Joyce, CEO van Qantas. © REUTERS

Qantas-topman: “Vaccinatie wordt verplicht op internationale vliegreizen”

Luchtvaartmaatschappijen zullen in de toekomst op internationale vluchten alleen nog passagiers toelaten die gevaccineerd zijn tegen Covid-19. Dat is alvast de overtuiging van Alan Joyce, de topman van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas, zo melden Australische media.

13 reacties

 • patrick feyen

  4 weken geleden
  Er is nog altijd zoiets als vrije mening en in Europa moeten ze dan eerst de wetten aanpassen! Ik wil niet naar Australië!
 • Stijn Meyers

  1 maand geleden
  Groot gelijk. Iedereen moest verplicht worden
 • Patrick Kelchtermans

  1 maand geleden
  Die regel kan je pas invoeren vanaf het moment dat iedereen de kans heeft gekregen om zich te laten inenten. En dat zal deze zomer nog niet het geval zijn. Je kan niemand straffen omdat er nog geen vaccin beschikbaar was of omdat hij onderaan de wachtrij staat. Dat is discriminatie en druist in tegen de mensenrechten. Je kan dit pas eisen vanaf het moment dat het over vrije keuze gaat. U kon zich laten inenten, maar u wilde niet? Dan mag u niet vliegen. Dat is iets anders.
 • Johan Vanautgaerden

  2 maanden geleden
  Mhr.Vandergraesen als je dan besmet raakt moet men dan ook tegen jou zeggen : het is uw probleem nu.Denk toch ééns aan je medemens, al die mensen die voor ons zorgen met het risico dat ze besmet worden. En sommige landen zullen minder snel in het bezit zijn van een vaccinatie. Puur egoïsme Christina ( partner Johan)
 • Danny Katarzynski

  2 maanden geleden
  Prima, zo moet het gedaan worden. Als ge Afrika binnen wilt moet ge ook een hoop vaccinatie nemen anders komt ge niet binnen. Sommige willen wel op het vliegtuig zitten zonder vaccinatie, omdat anderen zijn ingeënt zo gaat de vlieger niet op. Mensen gebruik u gezond verstand er zijn zoveel kwetsbare mensen doe het voor hun uw grootouders, u ouders en misschien een ziek neefje en nichtje wat daar mee.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter