Premier De Croo: “Er zullen grenscontroles zijn, maar we kunnen niet elke auto tegenhouden”

11 reacties

 • Freddy De Vos

  1 week geleden
  Ik vind de maatregelen maar raar tegenwoordig, het lijkt wel of Corona verdwenen is. Reizen, Tommorowland, horeca, ... . En in september zal men weer wenen omdat de cijfers stijgen zeker? Festivals, uitgaan, bepaalde massabijeenkomsten had men beter verboden tot iedereen is ingespoten.
 • Jozef Vermeulen

  2 weken geleden
  Hebben die nu niets geleerd van de skiërs die in februari 2020 terugkwamen zonder dat ze in quarantaine moesten? Zo is deze miserie hier begonnen.
 • Victor Coekaerts

  2 weken geleden
  En hij zei dat met zijn gebruikelijk glimlachje. Lachte hij de burger uit met hun naïviteit dat ze het wel zullen geloven of kon zijn pret niet op. Van al wat eerder werd voorgeschoteld en met de voorwaarden daaraan gekoppeld is meestal niets van in huis gekomen. Omdat het niet kon wegens ondoenbaar maar werd verkocht als waarheid.
 • Dirk De Beuckelaer

  2 weken geleden
  Ze hebben ons weer goed liggen met hun loze beloftes. Dan heb je 2 prikken gekregen kan je nog niet reizen door de incubatietijd. Dat hebben ze natuurlijk even verzwegen! Bovendien kan je nog een hoop geld gaan neertellen voor die pcr testen. Bovendien zal je als werkmens nog een veel duurdere pcr test moeten betalen omdat je geen tijd hebt om bij het officiële testcentrum terecht te kunnen.
 • bernard vermeulen

  2 weken geleden
  Wat een geklungel alweer, ge moogt niet te snel rijden maar we gaan u niet flitsen, net hetzelfde gezond verstand van de burger, is hier ver te zoeken, wat wil je met zo een mensen aan het bestuur, natuurlijk is hij dan populair, je mag alles en hij zal u niet straffen, net zoals in een gezin wie het meest door de vingers ziet is de populairste, daarom niet de slimste toch?