Plopsaland dit weekend (en volgend weekend) weer omgetoverd tot Meli Park

Studio 100
Plopsaland De Panne is een erg nostalgische bui. Dit weekend en volgend weekend keert het pretpark even terug naar de roots en zal het opnieuw ondergedompeld worden in de sfeer van Meli Park. Dat was tot Studio 100 het in 1999 overkocht de naam van het populaire attractiepark aan de kust.

De Meli Park Revival Weekends noemt Plopsaland De Panne het. Negentien jaar na het verdwijnen van Meli Park, dat in 1935 de deuren opende, wordt het de eerste twee weekends van september weer nieuw leven in geblazen. 

Dat zal voor vele bezoekers een weerzien vol nostalgie zijn. Ze worden zomaar eventjes in een "zoemende rollercoaster" teruggekatapulteerd naar de vorige eeuw. Terug naar de wereld van de bijen, de Splash en De Papegaaienshow. En kent u het deuntje van Apirama nog? Natuurlijk mag tenslotte ook de enige echte Meli-mascotte niet ontbreken.

Meer info hier.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Van Wijngaerden

  en krijg je dan ook weer zo'n sticker op de ruit van je auto ?

 • Verhaelen Sylvain

  Is tegenwoordig erg die prijzen van pretparken.een dagje weg met ons vier,150€ met onze picknick bij de hand..en dan moet je geluk hebben dat het geen uur aanschuiven is voor een attractie van pakweg 3 minuten.. Hertje zal goed verdienen met zijne hond.Trouwens ik wil ook zo nen hond,want de mijne brengt niet zoveel op,integendeel.

 • Febe Chapin

  Ik herinner meli, we kregen daar gratis honing mee op kleuterklas.

 • Eduard Vanderheyden

  Geef mij maar De Efteling das niet zo ver en gezelliger.

 • ANN DE MEYER

  Voor die prijs liever een park buiten België. Beetje bijleggen en verblijf en toegang park zijn betaald. Bovendien veel netter!