Passagiers Swiss Air kunnen voortaan kaasfondue bestellen tijdens hun vlucht

Voor een kaasfondue aan boord betaal je ongeveer 15 euro.
Swiss Air Voor een kaasfondue aan boord betaal je ongeveer 15 euro.
Luchtvaartmaatschappij SWISS serveert sinds deze week kaasfondue op een deel van haar Europese vluchten. Passagiers de de lekkernij willen consumeren, moeten daarvoor wel 17 Zwitserse Frank (ongeveer 15 euro) betalen.

De kaasfondue wordt in de oven van het vliegtuig opgewarmd en dan met brood aan de passagiers geserveerd. Het gerecht is gemaakt volgens het traditionele recept, met 50% Vacherin Fribourg en 50% Gruyere. Je kan er ook een plankje met gedroogd vlees en salami bij bestellen. 

Het ‘Swiss Saveurs-menu’ is de rest van de winter te bestellen op op vluchten van Genève naar Malaga, Athene, Stockholm, Moskou, Göteborg, Hurghada, Lissabon, Sint-Petersburg en Marrakech. Helaas voor de liefhebbers uit ons land, is er op de vluchten naar België voorlopig geen fondue verkrijgbaar, maar dat kan nog komen.

Swiss Air

Bekijk ook:

Pilote stapt uit rijdend vliegtuig en doet de Keke Challenge:

Passagiers beginnen al te applaudisseren, maar dan schuift vliegtuig van landingsbaan:

Dronken passagier vecht er op los in vliegtuig omdat hij geen bier meer krijgt:




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.