Een toestel van Delta Air Lines
Volledig scherm
Een toestel van Delta Air Lines © REUTERS

Passagiers Delta Air Lines kunnen met Thalys reizen tussen Schiphol en België

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines biedt passagiers die landen in Amsterdam en willen doorreizen naar België, de mogelijkheid om dat met de Thalys-trein te doen. Reizigers kunnen het treinticket voortaan samen met het vliegtuigticket boeken.

1 reactie

 • Ward Berden

  4 maanden geleden
  Daar zitten we echt op te wachten; samen met ongecontroleerde treinreizigers zitten, halverwege je reis je koffers sleuren en uit-/inchecken, geen service op de trein, geen frequent flyer voordelen...
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Prijzen tot 23.000 euro voor enkele vlucht naar Australië na verlaging aantal toegelaten reizigers

  Prijzen tot 23.000 euro voor enkele vlucht naar Australië na verlaging aantal toegelaten reizigers

  Australië laat vanaf 14 juli nog maar 3.000 reizigers van commerciële vluchten per week binnen. Dat is een halvering ten opzichte van vandaag, en slechts een fractie van de 260.000 reizigers die vóór de pandemie in Australië wekelijks neerstreken. De verstrenging leidt tot peperdure prijzen voor vliegtickets, die de voorbije dagen opliepen tot 23.000 euro voor een enkeltje van Londen naar Sydney.