Twitter @RYAN_HAWAII
Volledig scherm
© Twitter @RYAN_HAWAII

Passagier met tien lagen kledij om bagagekosten te ontwijken mag vliegtuig niet op

Een man die van IJsland naar Londen wilde vliegen, hoopte te besparen op zijn bagagekosten door acht broeken en tien bloezen over elkaar aan te trekken. Maar zowel British Airways als Easyjet weigerden hem de toegang tot het vliegtuig.

3 reacties

 • lodewijk maesen

  5 jaar geleden
  weer racisme misbruiken dankzij....jarenlang bepamper ipv paar oorvegen..
 • Sven Kerstens

  5 jaar geleden
  Telkens je niet je zin krijgt het racisme noemen. Het gebeurd meer en meer!
 • marc van de poel

  5 jaar geleden
  Als je geen 20€ wilt betalen om een valiesje mee te nemen, dan neem je geen vliegtuig, en ga je te voet.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.