Pandatweeling Pairi Daiza zet eerste stapjes buiten

Facebook Pairi Daiza
Mooie mijlpaal voor de babypanda’s in Pairi Daiza: Bao Di en Bao Mei mochten zes maanden na hun geboorte voor het eerst naar buiten. Met een gewicht van meer dan 11 kilogram zijn ze nu volledig bestand tegen de koude temperaturen.

Het uitstapje vond plaats in het verblijf van moeder Hao Hao, onder supervisie van hun Chinese verzorgster Liu Yang. Als positieve aanmoediging kregen ze allebei een schotel melk voorgezet. Ook de pandaverzorgers waren de hele tijd aanwezig om beide jongen in de gaten te houden.

Nu de spits afgebeten is zullen Bao Di en Bao Mei steeds vaker hun pandagrot verlaten. Wanneer Pairi Daiza op 21 maart de deuren opent, zullen ze dus ook in hun buitenverblijf te zien zijn.

Facebook Pairi DaizaReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.