Volledig scherm
© Twitter

Pairi Daiza verscherpt maatregelen na klachten over drukte: “Mensen vergaten regels te respecteren”

Pairi Daiza heeft besloten om het aantal bezoekers dat in het park wordt toegelaten te verminderen. Dat laat woordvoerster Claire Gilissen weten. De beslissing komt er na klachten van bezoekers op Twitter.

26 reacties

 • Jessie Noppe

  6 maanden geleden
  Beste, Ik ben gisteren geweest in Pairi Diaza en ik moet eerlijk zeggen ik ben bang dat ook ik nu besmet ben. Dit ligt zeker niet alleen aan Pairi Diaza maar ook een groot deel aan de bezoekers die er hun niets meer van aantrekken. Het viel me wel op dat ik vorig jaar op 12/7 geweest ben en dat er toen minder volk aanwezig was. Ook waren er veel te weinig resto's open waardoor er ook veel rijen staan en neen de social distance werd totaal niet nageleefd maar mondmaskers moeten ? Verkeerd!
 • Kim Naeyaert

  6 maanden geleden
  Wij zijn 27 juni geweest en dit was niet te doen. Mensen in gesloten ruimtes zonder mondmasker waar het verplicht was. Personeel keek ernaar maar deed niets tot wij zeiden, moeten die mensen geen mondmadker dragen. Dan pas ging ze het gaan zeggen. Wachtrijen aan hey pandagedeelte. Geen éénrichtingsroute. Wij zijn van de stress weggegaan. Om 10u toegekomen en om 14u vertrokken.
 • Lea Meeus

  6 maanden geleden
  Wij zijn gisteren geweest met ons gezin, en inderdaad een overrompeling van volk! Niet geruststellend!!
 • Benoni De Ruyck

  6 maanden geleden
  Ik ben zaterdag ook gegaan en afstand gehouden van de mensen voor mij !! Maar er waren veel mensen die pal achter mij aan liepen die de afstand niet respecteren en als je ze er op aanspreekt dan deden sommigen wel maar niet allemaal. Er dat nog vele mensen zonder maskers liepen dat begrijp ik niet goed.
 • paul van de velde

  6 maanden geleden
  Dat kom er van en de regering zoek zelf die problemen. Ze hadden het beter gewoon gesloten gehouden juist zo als met de cafe's. De mensen luisteren toch niet dus maatregelen dringen zich dringend op.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel