Pairi Daiza verkozen tot beste dierentuin van de Benelux

photo_news
Pairi Daiza viel maar liefst zes keer in de prijzen op de zesde editie van de Diamond ThemePark Awards. Bij de 'Oscars voor dierentuinen en pretparken' worden parken in België en Nederland beoordeeld door experten en bezoekers. Pairi Daiza kaapte met 'Beste zoo' en 'Mooiste Park' twee heel belangrijke awards weg.

Vorig jaar moest Pairi Daiza het nog doen met vier awards. Dit jaar wordt het park in het Henegouwse Cambron-Casteau bekroond met zes awards. Pairi Daiza kaapte prijzen voor 'Beste zoo' en 'Mooiste park' weg, maar ging ook aan de haal met prijzen voor 'Mooiste dierenverblijf voor de Tijgertempel', 'Beste show voor de Roofvogelshow', 'Beste horeca' en 'E-awards'.

" Het is een eer om deze awards te mogen ontvangen in naam van alle medewerkers wier werk hiermee wordt bekroond", vertelt Eric Domb vanop de prijsuitreiking in Walibi Holland. "Zowel onze architecten, dierenverzorgers, horecamedewerkers als ons communicatieafdeling worden vandaag onder meer in de bloemetjes gezet. Dit is voor ons een extra aanmoediging om aan onze bezoekers een nog mooiere reis aan te bieden."