Pairi Daiza heeft er vanaf dit weekend een spectaculaire attractie bij

De Carnotaurus.
Pairi Daiza De Carnotaurus.
Pairi Daiza heeft er een nieuwe attractie bij. Veertien dinosaurussen vervoegen de 7.000 andere dieren in het park. "In Le monde des dinosaures worden ze in een speciaal voor hen aangelegd territorium op een educatieve manier voorgesteld", zo meldt Pairi Daiza.

De nieuwe afdeling in het park opent op zaterdag 5 mei en is elke dag te bezoeken tot het einde van het seizoen 2018 op 4 november. Pedagogische borden laten de bezoekers kennismaken met de verschillende soorten dinosaurussen. E"en unieke gelegenheid om veel te weten te komen over deze kolossen die gedurende 150 miljoen jaar over deze planeet heersten", klink het. 

Het is volgens Pairi Daiza de eerste keer dat de dino's een poot op Belgische bodem zetten. Ze kwamen naar ons land vanuit Texas in Amerika, en waren een week onderweg met de boot. Het park meldt ook dat bezoekers voor Le monde des dinosaures geen supplement moeten betalen. De tijdelijke attractie is inbegrepen in de prijs van een ticket of abonnement.

De Coelophysis.
Pairi Daiza De Coelophysis.
De Citipati.
Pairi Daiza De Citipati.
Pairi Daiza2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk Engelen

    Trekt wat op Marc Coucke.

  • jan verstrepen

    Het dinobos in amersfoort is een echte aanrader.