De Taj Mahal in de Indiase stad Agra.
Volledig scherm
De Taj Mahal in de Indiase stad Agra. © REUTERS

OVERZICHT. De zeven wereldwonderen openen hun deuren opnieuw voor toeristen

Nu de coronacijfers in heel wat landen dalen, komt het toeristische leven stilaan weer op gang. Zo zal de Taj Mahal in India, één van de zeven wereldwonderen, vanaf vandaag opnieuw toeristen ontvangen. Ook de andere zes wonderen hebben hun deuren weer voor toeristen geopend. Een overzicht. 

1 reactie

 • Daniel Wynant

  1 jaar geleden
  Mooie plaatsen om te bezoeken. wij 5 van de 7 al gedaan. Zeker een aanrader. Italie en Brazilie. Nog niet gedaan maar komt wel, wanneer verre reizen te vermoeiend word. Martine & Daniel Aalst
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.