Tenerife, Spanje.
Volledig scherm
Tenerife, Spanje. © Shutterstock / Alexander Chaikin

Opvallend veel Belgen zoeken volgens Neckermann de zon op tijdens herfstvakantie

Volgens Neckermann hebben heel wat Belgische families hun zomervakantie verschoven naar de herfstvakantie. Zo stelt de reisorganisator vast dat er volgende week opvallend veel boekingen naar zonnige bestemmingen zijn. Het aantal Belgen dat dit jaar de warme temperaturen opzoekt, zal de aantallen van de periode voor Covid-19 volgens Neckermann dan ook overtreffen. 

5 reacties

 • Pieter Franssen

  1 jaar geleden
  Waarom zou je thuisblijven ? Zoveel mogelijk genieten voor ze dat hier ook weer afpakken
 • Leon King Pieters

  1 jaar geleden
  Nog niet geleerd.
 • Kris Bouwens

  1 jaar geleden
  Zijn er nog mensen die zo gek zijn, Erdogan te steunen, door daar op vakantie te blijven gaan?
 • Jean-Pierre Vercruysse

  1 jaar geleden
  Wel interessante bestemmigen
 • Alexa Grieken

  1 jaar geleden
  Waarom wordt reizen toegelaten? Kom niet af dat er na de herfstvakantie een stijging is en de gewone zorg uitgesteld moet worden.
 1. Deze winter op reis naar de zon in Mexico of Thailand? Reisexpert geeft advies: “Snorkelen tussen tropische vissen en ’s avonds naar de club”
  PREMIUM

  Deze winter op reis naar de zon in Mexico of Thailand? Reisexpert geeft advies: “Snorkelen tussen tropische vissen en ’s avonds naar de club”

  Nu het intercontinentale vliegverkeer na covid terug op gang komt, behoort ook een trip naar de exotische winterzon buiten de EU weer tot de mogelijkheden. Naar welke zonnige landen vlieg je makkelijk van bij ons, wat kun je er doen en hoe zit het met de coronamaatregelen? Onze reisexpert Johan Lambrechts lijst de mogelijkheden op.
 2. Vakbond legt Ryanair ultimatum op: “Zolang er geen akkoord is, staken we twee dagen per maand”
  Play

  Vakbond legt Ryanair ultimatum op: “Zolang er geen akkoord is, staken we twee dagen per maand”

  De christelijke vakbond legt lagekostenmaatschappij Ryanair een ultimatum op. De directie krijgt één maand de tijd om in te gaan op een aantal eisen, zoals bijvoorbeeld een minimumloon voor het personeel. Dat vernam VTM Nieuws. “Zolang er geen akkoord is, gaan we elke maand twee dagen staken”, klinkt het. De beslissing is vanmorgen gevallen op een personeelsvergadering in Charleroi.