Tenerife, Spanje.
Volledig scherm
Tenerife, Spanje. © Shutterstock / Alexander Chaikin

Opvallend veel Belgen zoeken volgens Neckermann de zon op tijdens herfstvakantie

Volgens Neckermann hebben heel wat Belgische families hun zomervakantie verschoven naar de herfstvakantie. Zo stelt de reisorganisator vast dat er volgende week opvallend veel boekingen naar zonnige bestemmingen zijn. Het aantal Belgen dat dit jaar de warme temperaturen opzoekt, zal de aantallen van de periode voor Covid-19 volgens Neckermann dan ook overtreffen. 

5 reacties

 • Pieter Franssen

  1 maand geleden
  Waarom zou je thuisblijven ? Zoveel mogelijk genieten voor ze dat hier ook weer afpakken
 • leon pieters

  1 maand geleden
  Nog niet geleerd.
 • Kris Bouwens

  1 maand geleden
  Zijn er nog mensen die zo gek zijn, Erdogan te steunen, door daar op vakantie te blijven gaan?
 • Jean-Pierre Vercruysse

  1 maand geleden
  Wel interessante bestemmigen
 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  Waarom wordt reizen toegelaten? Kom niet af dat er na de herfstvakantie een stijging is en de gewone zorg uitgesteld moet worden.
 1. Deze winter op reis naar de zon in Mexico of Thailand? Reisexpert geeft advies: “Snorkelen tussen tropische vissen en ’s avonds naar de club”
  PREMIUM

  Deze winter op reis naar de zon in Mexico of Thailand? Reisexpert geeft advies: “Snorkelen tussen tropische vissen en ’s avonds naar de club”

  Nu het intercontinentale vliegverkeer na covid terug op gang komt, behoort ook een trip naar de exotische winterzon buiten de EU weer tot de mogelijkheden. Naar welke zonnige landen vlieg je makkelijk van bij ons, wat kun je er doen en hoe zit het met de coronamaatregelen? Onze reisexpert Johan Lambrechts lijst de mogelijkheden op.
 2. Strengere maatrege­len van kracht voor Oostenrij­kers en toeristen: vaccinatiebewijs geldig tot maximum 9 maanden na tweede prik

  Strengere maatrege­len van kracht voor Oostenrij­kers en toeristen: vaccinatie­be­wijs geldig tot maximum 9 maanden na tweede prik

  Sinds vandaag zijn in Oostenrijk strengere maatregelen van kracht om het toenemend aantal coronagevallen te bekampen. Die maatregelen richten zich op wie er blijft voor kiezen om ongevaccineerd door het leven te gaan. Daarnaast zijn de vaccinatiebewijzen nog maar tot negen maanden na de tweede dosis geldig. Dat geldt ook voor toeristen. Negatieve coronatesten (antigeen of PCR) zijn niet langer voldoende om het land binnen te geraken.