Oproep: ben jij gestrand op vakantie door failliet Thomas Cook?

AFP
Door het failliet van Thomas Cook dreigen 10.000 Belgische vakantiegangers vast te raken in het buitenland. Zit jij vast in het buitenland of word je gegijzeld in je hotel? Contacteer ons via mail op redactie@hln.be. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fons Verstraeten

  Zet het brandalarm in werking van het hotel en de deuren van de hotelkamers ontgrendelen vanzelf bij een goed werkend systeem.

 • Frans De Bakker

  Naar gewoonte zullen de Belgische ambassades te hulp schieten: "contacteer een raadsman" en "hier is een flesje plat water", daaaag!

 • Robby De Mondt

  Gevolg van de brexit misschien ?

 • ray monty

  het ergste buiten het probleem en het nadeel tenopzichte van de hardwerkende arbeider/bediende dat het weeral de top Ceo's zijn die zich toch nog de bonussen hebben laten uitkeren de laatste jaren terwijl ze er eigenlijk een puinhoop van gemaakt hebben.

 • Hedwig Moerman

  TC is overkop gegaan omdat er meer te verdienen was bij faillisement. Hedgefondsen zouden iets van 250.000.000 € verdiend hebben...