Weinig spreekt meer tot de verbeelding dan op een paard op het strand de zonsondergang tegemoet te rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Weinig spreekt meer tot de verbeelding dan op een paard op het strand de zonsondergang tegemoet te rijden. © Stefanie Faveere

Op vakantie in eigen land: de meest zalige zonsondergang vind je in Oostduinkerke

De zon zien ondergaan op een uitgestrekt strand, vanop de rug van een paard. Er spreekt weinig meer tot de verbeelding als je aan een ideale vakantie denkt, toch? En waarom zou je er een oceaan voor overvliegen, een jetlag verteren en ondertussen een klein kapitaal spenderen, terwijl je datzelfde gevoel in Oostduinkerke kunt vinden? Onze journaliste, met een miniem aan paardenervaring, testte het uit en deelt ook de beste adressen om te overnachten en te eten. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).