Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Op een originele manier én coronaproof het eindejaar vieren? “Met een camper kan dat zelfs op een kinderboerderij of in een wijngaard”

Wie deze winter even uit zijn kot wil maar in de eigen bubbel blijft, kan met een huurcamper coronaproof gaan logeren op het domein van een gastgezin. Van Hamont tot De Panne, van een wijngaard tot op de parking van een (afhaal)bistro of restaurant: de keuze is bijzonder groot. Onze reisjournalist licht de origineelste opties toe én wat je ervoor betaalt. 

4 reacties

 • Eddy Jans

  1 maand geleden
  @Axel Men gaat zelfs op sneeuwvakantie met campers mits enkele voorzorgen heel goed te doen.
 • Erwin Heylens

  1 maand geleden
  ik zou dus eerst 38 euro moeten betalen en dan pas te weten komen waar ik (eventueel) kan gaan staan?? Lijkt mij dezelfde oplichting als die wonderbox klodden, je krijgt dan ook een lijst met plaatsen waar je kan overnachten, tot je wil reserveren want dan doen ze ineens niet meer mee!
 • DIRK VAN DESSEL

  1 maand geleden
  Wat een larie, waarom zou je met een huurcamper niet mogen gaan en staan waar je wil? meeste camperplaatsen die publiek zijn werken volledig zonder personeel, verschil tussen huur of eigendoom zie je toch niet? Een deftige, (prijzige) camper is volledig wintervast hoor, spijtig worden er nu veel te zware voertuigen verkocht, 3,5 t rijbewijs B is echt niet veel hoor..De tweedehandsmarkt zal snel overspoeld worden als de vele kandidaat camperaars zich laten verleiden door de verkooppraatjes.;
 • Axel Italis

  1 maand geleden
  Mooi idee, maar vraag het even aan mensen die al op vakantie gingen in de winter met een camper. Vrij moeilijk, weinig campers zijn echt wintervast. Energie aan 'boord' is niet voldoende. En binnen zitten in een camper is ook je dat niet!
 1. OVERZICHT. Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)
  Play

  OVERZICHT. Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  Het Overlegcomité beslist zoals verwacht om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. De kappers krijgen dan weer hun gevraagde perspectief: zij zullen de deuren ten vroegste weer mogen openen vanaf 13 februari, op voorwaarde dat de cijfers tegen dan “goed genoeg zijn”. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) vrijdagavond aangekondigd tijdens een persconferentie. Hier een overzicht van de genomen beslissingen.
 1. ZOVEEL VERDIEN IK. Ninke en Haytim maakten hun grote droom waar en gingen een jaar op wereldreis: “Extreem hard voor gewerkt en gespaard”
  PREMIUM
  ZOVEEL VERDIEN IK.

  ZOVEEL VERDIEN IK. Ninke en Haytim maakten hun grote droom waar en gingen een jaar op wereldreis: “Extreem hard voor gewerkt en gespaard”

  Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze week: Ninke Paeleman (30) en Haythim Aouf (35) uit Leuven. Een woonhypotheek of kinderen hebben ze (nog) niet, heel hun leven stond tot nu toe in het teken van één grote droom: een wereldreis maken. En die hebben ze ondertussen gerealiseerd. “Van juli 2019 tot vorige zomer hebben we non-stop gereisd”, zeggen ze. “Daardoor is ons spaargeld wel helemaal op, want per persoon mag je toch rekenen op een budget tussen 25 à 35.000 euro.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"