Adriaan Van den Hoof
Volledig scherm
PREMIUM
Adriaan Van den Hoof © Photonews

Op citytrip in eigen land: de beste plekken in Lier volgens Adriaan Van den Hoof

In zijn thuisstad Lier komt Adriaan Van den Hoof tussen alle optredens van zijn zaalshow ‘Ja, maar eerst een diploma’ door tot rust. Adriaan, geboren in Leuven, woont er ondertussen al 15 jaar en is de stad in zijn hart gaan dragen. “Het mooiste aan Lier is de groene vest rond de stad. Achter mijn huis ligt een natuurdomein, hoewel ik in het centrum woon, hoe zot is dat? Bij mooi weer waan ik me soms in het zuiden van Frankrijk.” 

0 reacties

 1. Onduidelijk of opheffing Amerikaans inreisverbod ook geldt voor AstraZeneca-vaccin, maar topviroloog Anthony Fauci voorziet geen problemen

  Onduide­lijk of opheffing Amerikaans inreisver­bod ook geldt voor AstraZene­ca-vac­cin, maar topviro­loog Anthony Fauci voorziet geen problemen

  Het is voorlopig nog niet duidelijk of ook personen die met het AstraZeneca-vaccin ingeënt werden tegen SARS-CoV-2 opnieuw welkom zijn in de Verenigde Staten. Het Witte Huis maakte maandag bekend dat begin november de grenzen opnieuw opengaan voor alle internationale reizigers die volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus, maar liet in het midden of dat ook geldt voor personen die een vaccin kregen dat in de VS zelf nog geen marktvergunning kreeg. De bekende Amerikaanse viroloog Anthony Fauci ziet alvast geen probleem voor reizigers die twee prikken met AstraZeneca kregen. Ook de Britse premier Boris Johnson en de Europese Commissie gaan ervan uit dat zij, net als andere volledig gevaccineerden, de VS zullen binnen mogen vanaf 1 november.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Heel wat Belgen trekken last minute naar zon, VAB-Reisbijstand krijgt 67 procent meer oproepen

  Heel wat Belgen trekken last minute naar zon, VAB-Reisbij­stand krijgt 67 procent meer oproepen

  Heel wat Belgen trekken in september last minute op vakantie naar de zon. Dat meldt mobiliteitsclub VAB deze ochtend. VAB-Reisbijstand kreeg tijdens de eerste tien dagen van september 67 procent meer oproepen dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Vooral senioren en gezinnen zonder schoolgaande kinderen hebben hun vakantie uitgesteld tot september. Daarbij speelde ook het kwakkelweer in augustus een rol.