Het dakenspel, de terrasjes: in Brugge valt zoveel te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Het dakenspel, de terrasjes: in Brugge valt zoveel te zien. © Benny Proot

Op citytrip in eigen land: de best bewaarde geheimen van Brugge

Als je in Brugge voor de typische toeristenwandeling kiest, riskeer je wachtrijen en drommen toeristen. Volg daarom eens een aparte route en ontdek het andere Brugge. Want de stad telt meer terrasjes dan ooit, bruist van nieuw leven en komt zelfs al voor op populaire blogs. Het Venetië van het Noorden is nooit hipper geweest.

1 reactie

 • Jan Verstrepen

  3 jaar geleden
  De geest van Brugge is aan het weg deinen beetje per beetje wordt het een commercieel gedoe zonder enige toegevoegde waarde. Je kunt er zelfs op sommige plaatsen geen pint bestellen in het Vlaams. En dit heeft niets met racisme te maken.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.