Het dakenspel, de terrasjes: in Brugge valt zoveel te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Het dakenspel, de terrasjes: in Brugge valt zoveel te zien. © Benny Proot

Op citytrip in eigen land: de best bewaarde geheimen van Brugge

Als je in Brugge voor de typische toeristenwandeling kiest, riskeer je wachtrijen en drommen toeristen. Volg daarom eens een aparte route en ontdek het andere Brugge. Want de stad telt meer terrasjes dan ooit, bruist van nieuw leven en komt zelfs al voor op populaire blogs. Het Venetië van het Noorden is nooit hipper geweest.

1 reactie

 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  De geest van Brugge is aan het weg deinen beetje per beetje wordt het een commercieel gedoe zonder enige toegevoegde waarde. Je kunt er zelfs op sommige plaatsen geen pint bestellen in het Vlaams. En dit heeft niets met racisme te maken.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).