Eddy en Caroline van The Boomerang House, een B&B in het zuiden van Kreta: "Qua boekingen loopt het redelijk, behalve vanuit België. Veel mensen kijken de kat nog wat uit de boom, denken we."
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy en Caroline van The Boomerang House, een B&B in het zuiden van Kreta: "Qua boekingen loopt het redelijk, behalve vanuit België. Veel mensen kijken de kat nog wat uit de boom, denken we." © Photo News / Pieter-Jan Vanstockstraeten

Onze reporter op Kreta, deel 2: De ene begint eindelijk weer, de andere stopt ermee

Zon, zee, strand: wie kijkt er niet naar uit nu we weer uit ons kot mogen? Reporter Dietert Bernaers en fotograaf Pieter-Jan Vanstockstraeten trokken naar Kreta, elke ‘normale’ zomer de vakantieplek van zo’n 130.000 Belgen. Vandaag deel 2: gesprekken met Vlaamse B&B-eigenaars op het eiland.

5 reacties

 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Veel succes toegewenst met de zaak op het prachtige Kreta. Ik heb er zelf gewerkt in de hotelsector.
 • brecht azou

  2 jaar geleden
  Hopelijk veel werk Eddy en Caroline! Succes. Griekenland, een topbestemming!Allen daarheen!
 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Degene die de kat nog wat uit de boom kijken zijn mensen met gezond verstand bij wie de gezondheid primeert op de grootheid waanzin om te kunnen uitpakken bij hun vrienden
 • agnes Vantilt

  2 jaar geleden
  Er zullen nog velen terugkeren uit deze dwaze dromen
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Absolute rust ? Laat me niet lachen. Enkel voor de gasten die er komen kan het absolute rust zijn. Voor de uitbaters zelf zal het werkendag zijn en hopen dat ze rondkomen. Een avontuur die ze niet snel zullen vergeten zal niet wel zijn ;)