Archiefbeeld: uitzicht op restaurant in Obertauern skigebied in Salzburg
Volledig scherm
Archiefbeeld: uitzicht op restaurant in Obertauern skigebied in Salzburg © ThinkStock

Omikronchaos in skiresorts: hotels en restaurants moeten sluiten door besmet personeel

De besmettingscijfers gaan in Oostenrijk en Zwitserland - net zoals bij ons - steil de hoogte in, wat leidt tot chaos in de toeristische regio’s. Verschillende hotels en restaurants moeten sluiten door besmettingen onder het personeel. “Als we nu niet in actie schieten, komt er hoe dan ook een lockdown”, klinkt het wanhopig.

55 reacties

 • Patrick Rens

  1 jaar geleden
  Men heeft altijd gezegd dat de vaccins voor een groot deel helpen maar niet volledig. Als iedereen daar feest gelijk de beesten zonder naar iets te kijken, dan kan men dit verwachten.
 • Rik Nelles

  1 jaar geleden
  Na 2 jaren nog steeds niets geleerd. Jammer, maar om gezond verstand te kunnen gebruiken moet je eerst verstand hebben.
 • edgard gielis

  1 jaar geleden
  blijf thuis zoals zovelen
 • Jason Bouman

  1 jaar geleden
  Mensen stop toch met zagen , zelfs zonder die skiërs zullen we er moeten aan geloven , we zullen er door moeten . Nu al boven de 28000 besmettingen op maandag en dinsdag en de meeste skiërs zijn nog niet terug !
 • walter de jaeger

  1 jaar geleden
  De Hollanders zijn de grootste verprijders overal waar ze komen is het prijs. Als ik zie met wat een arrogantie een zaak binnenkomen in een brasserie is onvoorstelbaar.Precies of de hele tent van hun is .lZelf meegemaakt in Oostende in een cafe hoe ze het personeel voor schut zetten.