ANP
Volledig scherm
© ANP

O'Leary: "Een staking in België? Uw land is klein voor Ryanair"

De CEO van luchtvaartmaatschappij Ryanair noemt België in een interview met La Libre Belgique "een klein land" voor zijn bedrijf. "Het is zeker geen goed idee om te gaan staken", zegt hij. Het cabinepersoneel van Ryanair heeft voor vrijdag 28 september een nieuwe stakingsactie aangekondigd in België, Duitsland, Nederland, Italië en Spanje.

196 reacties

 • Hendrik Patyn

  3 jaar geleden
  Wat worden er hier veel domme reacties geplaatst, ik denk dat O'Leary een veel slimmer zakenman is dan bv Musk. Ik versta de ontevreden werknemers niet, ga gewoon elders werken en teken geen contract bij Ryanair, of zijt ge bang niets anders te vinden, dan moogt ge Ryanair dankbaar zijn...
 • peter maas

  3 jaar geleden
  Mijnheer De Wilde,Ryanair doet na 5 jaar dienst hun vliegtuigen van de hand en besteld er nieuwe! Hoezo oudbollige?
 • Pete Tail Lieu

  3 jaar geleden
  Onwaardige uitspraak voor een CEO. Zijn misprijzen zal zich nog tegen hem keren.
 • Gerrit En Anne Eeklo

  3 jaar geleden
  Eerst een contract tekenen waar ze met alles akkoord gaan, en daarna staken omdat het hun niet aanstaat. En de lensen die op verlof gaan beetje pesten. Hij moest ze allemaal afzetten.
 • Herman Cohen

  3 jaar geleden
  Blijf hier dan weg met uw oubollige vliegtuigen, uw slechte service, uw verontreiniging uw belastingontwijking, uwe zever, uw minachting voor werkende mensen , uw minachting voor uw klanten en steek uw goedkope tarieven waar de zon niet schijnt. Niemand zit te wachten op dit soort "service"
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.