Ga naar de mobiele website
^ Top

Nederlanders breken 's nachts in in Bobbejaanland

screenshot
Drie Nederlanders van StukTV hebben op hun Youtubekanaal een video geplaatst waarin te zien is hoe ze 's nachts binnendringen in pretpark Bobbejaanland in Lichtaart.

"Giel, Thomas en Stefan van StukTV gaan compleet STUK voor JOU!", zo adverteren de Nederlandse jongens zichzelf. "Jij bepaalt welke onzinnigheden wij iedere week moeten uithalen." En nu hadden de kwajongens de opdracht gekregen om in te breken in een Belgisch pretpark.

De kerels zijn niet aan hun proefstuk toe op dat vlak, want in Nederland zijn ze zowat in elk attractiepark al illegaal binnengeslopen. En dus kozen ze dit keer voor een pretpark in ons land. "Je moet toch wat, hè", klinkt het.

In hun video is te zien hoe het trio na sluitingstijd over verschillende hekken en poorten klimt. Binnen proberen de jongens een waterglijbaan uit, maar dat lukt niet door een gebrek aan water. Of ze misschien door camera's gezien zijn? Dat duidelijk wel. In Bobbejaanland hangen veel camera's en na hun mislukte poging op de glijbaan, spotten ze een camera recht voor hun neus. Beveiligingsagenten of de politie zijn echter nergens te bespeuren, en dus lachen Giel, Thomas en Stefan daar eens mee.

Vervolgens zetten ze nog wat de boel op stelten. Ze proberen zelfs - tevergeefs - attracties aan te zetten en spelen wat met een microfoon. Als de indringers plots een alarm horen afgaan, zetten ze het op een lopen.

Bobbejaanland zelf reageerde op de indringers aan Looopings, een gespecialiseerde website voor attractieparken. "Wij waren vooraf niet op de hoogte", verklaart commercieel directrice Peggy Verelst. Het pretpark beraadt zich over eventuele vervolgstappen.

Meer over20 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Niels Bogaert

  Al die negatieve reacties... Je moet eens kunnen lachen.. Oke het is inbraak maar jullie gaan me niet vertellen dat jullie je altijd netjes aan de regels houden...

 • Tom Jansen

  Je gaat mij ni vertellen dat Bobbejaanland niet op de hoogte was... Ondanks dat ze officieel het tegendeel verkondigen ... Dit is toch mooi gratis reclame voor een pretpark dat onlangs negatief in het nieuws kwam.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Bobbejaanland gaat blijkbaar geen klacht indienen. Dat snap ik echt niet. Dit is toch inbraak?! Nu geven ze die vandalen een signaal dat dit soort gedrag toegelaten is.

 • Bauke Hoerée

  OH dit is enkel een ludieke actie, ben al jaren fan van stukTV en echt is puur voor de lol en ludiek. Zo overreageren is niet nodig.

 • eric debanne

  Serieuze boete geven ! Dit is inbraak

Meld een bug