Michaël Van Droogenbroeck trekt met zijn vader naar de plekken van zijn jeugd.
Volledig scherm
PREMIUM
Michaël Van Droogenbroeck trekt met zijn vader naar de plekken van zijn jeugd. © Steven Richardson

Michaël Van Droogenbroeck trekt met zijn vader naar de plekken van zijn jeugd: “Mijn Pajottenland, kom dat zien!”

Welkom in het Land van Brueghel, de bakermat van lambiek, geuze en kriek. Welkom in het Pajottenland, de heuvelachtige en vruchtbare streek ten zuidwesten van Brussel. Het decor van iconische tv-series als ‘Kapitein Zeppos’ en ‘Witse’. Urbanus heeft er zijn roots. En met hem nog een schare andere bekendheden. Zoals VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck. Hij trok met ons op ontdekking in ‘zijn’ streek. Hoe? Tuffend in oude 2pk’tjes langs heuvelruggen en holle wegen.
Jeroen Vermeiren

4 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  3 dagen geleden
  En met een Oldtimer dat is pas genieten... !
 • Donald Borremans

  2 weken geleden
  't Pajottenland, een aanrader voor echte levensgenieters!
 • Jos Waarheid

  2 weken geleden
  Het mooiste wat we hier hebben zijn deze streken en er zijn er veel. Maar de luxepaarden moeten de dikke nek uithangen en ergens liggen te bakken en te stinken in het buitenland waar ze niks aan hebben,maar gewoon voor de stoef dat ze enorm veel geld hebben weggesmeten. Het is hier zo mooi en met een warme periode eens B&B of een hotelletje. Prachtig en ontspannend,zonder stress van de verre terugreis. Maar de luxepaarden hebben geen hersencellen om normaal te doen.
 • Patrick Marinus

  2 weken geleden
  Ik kan het Pajottenland warm aanbevelen aan motorrijders. Een prachtige streek om rustig te toeren, ik heb het al een keer of drie gedaan. Korte ritten maar mooi landschap, de moeite. A propos, ik ben Antwerpenaar...