Ga naar de mobiele website
^ Top

Metershoge golven beuken in op cruiseschip

YouTube / Stephen J Burke
Er zijn nieuwe beelden opgedoken vanop het cruiseschip Anthem of the Seas, dat vorig jaar in een vreselijke storm terechtkwam temidden de Atlantische Oceaan. De beelden tonen een man die door het raam van zijn kajuit toekijkt hoe golven van meer dan tien meter hoog op het schip inbeuken.


De volledige video is onderaan te bekijken

Het schip van Royal Carribean, dat meer dan 4.500 passagiers en 1.600 bemanningsleden aan boord had, was op weg naar de Bahamas. Op het moment dat het in de storm terechtkwam, wilde het een tussenstop maken in Port Canaveral in Florida.

Op de beelden van Stephen J Burke, die aan boord was als muzikant, hoor je zijn vriend aan het raam zeggen: "We blijven gewoon op een plek zitten, hopelijk komen we niet om." Burke staat zelf ook doodsangsten uit. "Jesus Christ man! We zitten onder water, op het derde scheepsdek."

Verderop in de video is te zien hoe de man alle moeite van de wereld heeft om zich staande te houden in de gang die toegang geeft tot de kajuiten. Het schip werd tijdens de storm dan ook heen en weer gesmeten als een speeldgoedje. De ravage aan boord was uiteindelijk enorm, maar het cruiseschip heeft de storm doorstaan. De reis werd geannuleerd en het schip is teruggekeerd naar New York. 

Anthem Of The Seas Vs Huge Waves And 120 MPH Winds. Viewed From My Room On The Third Deck. NO MUSIC!3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Lily Of Flanders

    Straalbezopen ? Kan jij recht lopen op een slingerend schip ? Nog niet veel buitengekomen zeker ?

  • Lily Of Flanders

    Niks voor mij !

  • aaron lammens

    Op de eerste foto is het duidelijk te zien die persoon is straalbezopen En dan een iets ruigere zee puur toeval kapitein liep al straalbezopen door de gangen daarom dat hij alsnog was uitgevaren kalme zee hat hij geeegt

Gesponsord

Meld een bug