Met privéjet van Deurne naar New York? Retourtje voor 90.000 euro

VTM NIEUWS
Op de luchthaven van Deurne kan je vanaf nu een luxe-privéjet huren. Je kan er rechtstreeks naar om het even welke bestemming mee vliegen. Voor een retourtje New York betaal je 90.000 euro.

De Falcon 900 LX is het nieuwe paradepaardje van verhuurbedrijf Global Aviation in Deurne. Het toestel kan non-stop 8.800 kilometer vliegen, heeft drie motoren en kost nieuw zo’n 32 miljoen euro. Er is plaats voor veertien passagiers.

De eerste boekingen lopen al volop binnen. Niet alleen uit ons land, maar ook uit Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • philippe dusablon

  en de boer, die ploegde voort in het zweet des aanschijns.

 • Lilianne Van Neylen

  Wij zouden allemaal onze auto moeten laten staan en deze grootschalige vervuiling en megauitstoot door amper 14 mensen wordt dan toegelaten?? In Deurne, waar geen streepje groen meer te vinden is?! Fraai is dat allerminst

 • Pieter Janssens

  Uiteindelijk is het de belastingbetaler die deze vluchten betaald, toch zeker in België

 • Jennifer Peeters

  Decadent hoe die rijken daar zitten. Betalen waarschijnlijk geen belastingen en zitten te profiteren van hun zwart geld. De gewone mensen zullen wel inleveren.

 • Gino Denil

  Stem vlug een wet die politici en ambtenaren verbiedt om er voor hun werk beroep op te doen. Of dat gaat de belastingbetaler weer veel geld kosten.