VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Met privéjet van Deurne naar New York? Retourtje voor 90.000 euro

Op de luchthaven van Deurne kan je vanaf nu een luxe-privéjet huren. Je kan er rechtstreeks naar om het even welke bestemming mee vliegen. Voor een retourtje New York betaal je 90.000 euro.

23 reacties

 • philippe dusablon

  3 jaar geleden
  en de boer, die ploegde voort in het zweet des aanschijns.
 • Lilianne Van Neylen

  3 jaar geleden
  Wij zouden allemaal onze auto moeten laten staan en deze grootschalige vervuiling en megauitstoot door amper 14 mensen wordt dan toegelaten?? In Deurne, waar geen streepje groen meer te vinden is?! Fraai is dat allerminst
 • Pieter Janssens

  3 jaar geleden
  Uiteindelijk is het de belastingbetaler die deze vluchten betaald, toch zeker in België
 • Jennifer Peeters

  3 jaar geleden
  Decadent hoe die rijken daar zitten. Betalen waarschijnlijk geen belastingen en zitten te profiteren van hun zwart geld. De gewone mensen zullen wel inleveren.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Stem vlug een wet die politici en ambtenaren verbiedt om er voor hun werk beroep op te doen. Of dat gaat de belastingbetaler weer veel geld kosten.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!