Indien de hyperloop ooit realiteit wordt, zou hij er zo uit kunnen zien.
Volledig scherm
Indien de hyperloop ooit realiteit wordt, zou hij er zo uit kunnen zien. © rv

Met hyperloop binnen half uur van Amsterdam naar Brussel

De komst van een hyperloop kan de reistijd tussen Amsterdam en steden als Brussel, Düsseldorf en Duisburg verkorten tot minder dan dertig minuten. Dat staat in een verkennend onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse provincie Noord-Holland.

7 reacties

 • Freddy De Vos

  3 jaar geleden
  Prachtig, men zou beter wat meer investeren in dit soort technologie!
 • Eddy Maes

  3 jaar geleden
  Voor zakenreizen , waar time is money, kan dit interessant zijn. Maar als ik een stad wil gaan bezoeken dan geniet ik toch graag van de reis heen en terug en dit liefst met de trein als het over zulke aangrenzende steden gaat. Helaas is de trein in vele gevallen duurder dan de auto.
 • Paul van de velde

  3 jaar geleden
  Best gebruiken voor vrachtverkeer, zijn we van die vrachtwagens af en de files opgelost.
 • Thierry Willems

  3 jaar geleden
  zeer goed niet lang mee wachten om in heel europa de grote steden te verbinden
 • Pieter De Ruyter

  3 jaar geleden
  1000 km/h,dan sta je in 1 uur aan de Spaanse kust,fantastisch.Dan hoeven we geen parkeergeld meer te betalen en 28 euro voor een ministukje vis aan de Vlaamse kust.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.