Jongeren kijken massaal uit naar een zomerreis met vrienden, het liefst op een of andere feestbestemming, waar de muziek loeihard staat en de cocktails rijkelijk vloeien.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren kijken massaal uit naar een zomerreis met vrienden, het liefst op een of andere feestbestemming, waar de muziek loeihard staat en de cocktails rijkelijk vloeien. © Jongerentravel

Met ‘de vlieger’ naar Lloret, met 10 in een villa in Albufeira: jongeren boeken massaal reisjes naar feestbestemmingen

Een villa in Albufeira voor 10: volzet. Een ‘afstudeerreis’ naar Lloret de Mar? 700 achttienjarigen schreven zich al in. Reisorganisaties voor jongeren zien de boekingen naar Spaanse, Griekse en Portugese bad- en nachtsteden exploderen. Een tikkeltje “onverwacht” is het allemaal, want het is lang niet zeker dat nachtclubs opengaan en jongeren hun prik hebben. Zo anders gaan jongeren op reis in het bijna post-coronatijdperk.

52 reacties

 • chris Van den Eede

  1 jaar geleden
  Als de besmettingen weer omhoog gaan, zullen sectoren zoals evenementen en cultuur het niet meer kunnen overleven. Als iedereen inclusief jongeren voorzichtig blijven feesten zal dat een wezenlijk verschil maken. Feesten mag, solidariteit met sectoren die het moeilijk hebben en misschien hun toekomstige werkgevers zouden worden is zeker niet fout.
 • Natalie Sacré

  1 jaar geleden
  Alle remmen los! Covid is "weg".
 • Hans Willems

  1 jaar geleden
  Wat een zure reacties hier. Duidelijk mensen die niet meer weten dat ze zelf jong zijn geweest. En is niet enkel jeugd van tegenwoordig hoor Raoul. Een 20 tal jaar geleden gingen er al enorm veel jeugd naar Lloret om te fuiven. Als je niet ging, was je zelfs de uitzondering. Veel plezier.
 • William Peeters

  1 jaar geleden
  Feest er maar op los, na 14 dagen terug en en bompa, bomma, vader en moeder besmetten. En dan maar schreien naast de kist. Veel plezier allemaal.
 • Geert De Winne

  1 jaar geleden
  Gelijk hebben ze het geld moet rollen terug , op alle vlakken !