Bij Different Hotels waren het voorbije weekend zo goed als alle 400 kamers geboekt. Met dank aan Valentijn én hun creatieve aanpak van comfortabel tafelen in de kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Different Hotels waren het voorbije weekend zo goed als alle 400 kamers geboekt. Met dank aan Valentijn én hun creatieve aanpak van comfortabel tafelen in de kamer. © Mine Dalemans

Meer toerisme in eigen land dan tijdens vorige krokusvakantie: hotels en B&B’s zien aantal Belgische gasten stijgen

Zullen we er toch maar het beste van maken? Restaurants noch cafés zijn open, winkelen blijft runshoppen en pretparken zijn gesloten, maar Toerisme Vlaanderen ziet deze week toch een stijging van binnenlandse toeristen tegenover de vorige krokusvakantie. Eindelijk wat ademruimte, voor de toerist in eigen land én de hele sector.

3 reacties

 • barbara Tack

  5 maanden geleden
  Doe de restaurants van hotels toch open dit kan toch op een veilige manier
 • Bart Timperman

  5 maanden geleden
  Goed idee om te gaan tafelen in de hotelkamer zelf, zo blijf je in je eigen bubbel en kan je toch genieten van het eten. Met wat creativiteit kun je het de mensen toch draaglijker maken.
 • Roger Wellens

  6 maanden geleden
  Hoe ontsmetten ze de bedden ?
 1. Enige arrestant in fatale mishandeling Mallorca vrijgelaten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt
  SPANJE - NEDERLAND
  9

  Enige arrestant in fatale mishande­ling Mallorca vrijgela­ten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt

  De enige verdachte die is opgepakt in Palma de Mallorca in verband met de fatale mishandeling van de Nederlandse toerist Carlo Heuvelman afgelopen week, is weer vrij, meldden Spaanse media. De 18-jarige Nederlander lijkt de 27-jarige toerist uit Waddinxveen (Zuid-Holland), die ernstig hersenletsel opliep en zondag in een ziekenhuis in Palma overleed, niet te hebben geslagen of geschopt.