Exclusief voor abonnees

Mauritius: betaalbaar op vakantie naar exclusief paradijs

Het strand van Le Canonnier Beachcomber Golf & Spa Resort.
Isabelle Vandenberghe Het strand van Le Canonnier Beachcomber Golf & Spa Resort.
Voor de Fransen. Voor de honeymooners. Voor de rijken. Niet voor míjn portemonnee. Een luxehotel op Île Maurice doet dromen, maar vaak blijft de wens een gedachte. Nochtans kan wie een beetje slim rekent toch betaalbaar naar het paradijs. 

Dju! De hemelsluizen openen zodra het vliegtuig de wielen aan grond zet op Mauritius. Een broeierige plensbui die het stof uit de straten spoelt. Maar geen dertig minuten later breekt de zon weer door en steekt het blauw van de lucht zo fel af dat het een beetje pijn doet aan de ogen. «Zo gaat het hier, ‘s ochtends kan het pijpenstelen gieten, terwijl je een kwartier later al op het strand bruin ligt te bakken. Wen er maar aan!», verklaart de chauffeur, die in een gezapig tempo de 70 kilometer naar het noordwestelijke punt van het eiland inzet.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudolf Uytterschaut

  Ok zie toch echt nergens staan hoe je er goedkoop naar toe kan. Ik zie alleen maar een publireportage voor de bestemming. Voor die prijs ga ik makkelijk een maand naar Thailand met twee personen in behoorlijk luxe hotel

 • Daisy De Smedt

  Prachtige bestemming. Zijn er 17 jaar geleden op huwelijksreis geweest.

 • Frans Vermeylen

  Schandalig! zo ver ezo goedkoop!

 • Philippe Claes

  prachtig eiland, ik ben er in 2016 geweest, echt de moeite !!