AFP
Volledig scherm
© AFP

Lufthansa en Brussels Airlines moeten vluchten schrappen door te veel afwezig personeel

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft verschillende langeafstandsvluchten die de komende dagen waren gepland, moeten schrappen omdat er te veel piloten ziek zijn. Het programma voor januari en februari wordt aangepast, met zowat een tiende minder vluchten. Ook dochtermaatschappij Brussels Airlines heeft meer afwezigen dan normaal. Zij heeft tot nu toe één vlucht moeten schrappen.

1 reactie

 • Christel Lootens

  1 jaar geleden
  Dan krijg je een mailtje met de melding : sorry uw vlucht is geschrapt, wij storten bedrag terug … als je zelf wil annuleren of verplaatsen mag je dossierkosten betalen..
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De opvallendste nieuwigheden in wandel- en fietsvakanties deze zomer: “Van ‘women only’ hiken tot wandelen en yoga”

  De opvallend­ste nieuwighe­den in wandel- en fietsvakan­ties deze zomer: “Van ‘women only’ hiken tot wandelen en yoga”

  Tijdens het weekend van 18 en 19 februari luidt de Fiets- en Wandelbeurs traditioneel het nieuwe vakantieseizoen in. ‘Women only’ hikes, fietstochten met een historisch verhaal, een mix van wandelen en yoga én de betaalbare Costa Brava: onze reisspecialist Johan Lambrechts tipt de belangrijkste nieuwigheden voor deze zomer en bespreekt enkele handige attributen voor wandelaars en fietsers.
 1. Van 149.900 euro tot 1.485.000 euro: deze toppers in de Costa Blanca staan te koop
  PREMIUM

  Van 149.900 euro tot 1.485.000 euro: deze toppers in de Costa Blanca staan te koop

  Begin dit jaar woonden er officieel net geen 37.000 Belgen (+7 %) in Spanje. In werkelijkheid ligt dat cijfer veel hoger, omdat velen hun domicilie in ons land behouden. Minstens evenveel landgenoten hebben er ook een tweede verblijf. Alicante – het middelpunt van de Costa Blanca zeg maar, en op pakweg 1850 à 1950 km van Brussel – is met 11.362 residerende Belgen veruit de populairste provincie. We spotten er vijf aanraders in verschillende prijsklassen.